融商互娱-汇集高等职业教育学习经验,让学习更高效! 机构入驻  |  热线电话:400-688-6148
首页 > 托福 > 托福阅读细节题讲解

托福阅读细节题讲解

朗阁培训中心 #托福 #托福阅读 来源:小培在线 16次浏览 2020-05-28 16:14:41发布

今天我们来讲一下托福阅读的细节题。


细节题最核心的做题方法,就是定位,要求我们做到三点合一,哪三点呢?就是咱们题干当中的核心词,一定要和原文的核心词能对应上,其次咱们原文的核心词还要和正确选项当中的意思对得上,只有这三点都能对得上的时候,我们才能确保我们的选项是正确的。


那我们看一下例题:

The earliest discovered traces of art are beads and carvings , and then paintings , from sites dating back to the Upper Paleolithic period. We might expect that early artistic efforts would be crude , but the cave paintings of Spain and southern France show a marked degree of skill . So do the naturalistic paintings on slabs of stone excavated In southern Africa . Some of those slabs appear to have been painted as much as 28,000 years ago , which suggests that painting in Africa is as old as painting in Europe. But painting may be even older than that . The early Australians may have painted on the walls of shelters and cliff faces at least 30 , 000 years ago , and maybe as much as 60,000 years ago.


2. Paragraph 1 supports which of the following statements about painting in Europe ?

A It is much older than painting in Australia

B It is as much as 28,000 ears old

C It is not as old as painting in southern Africa .

D It is much more than 30,000 years old.


解析:它问我们,第一段当中关于欧洲的画,以下哪个论断是正确的。那我们要回头去看了,哪里提到了欧洲的画。在文中划红线句子提到了欧洲的画,那我们就要看它所在的这一个句子在说什么,意思是非洲的画和欧洲的画一样老,那我们要看一下非洲的画是28000年历史了,那么欧洲的画和它一样老,那理所当然也是28000年历史,那么正确选项就很明显了,应该选B。

注:本文链接:http://www.peixun86.com/toefl/1271/ 未经同意,请勿转载,转载请注明出处

本文摘要由小培在线针对网友发表内容进行了整理提炼,以便帮助用户更好了解此页面内容。网友观点不代表小培

在线本身观点,版权归原作者所有,如有问题,请联系小培在线客服进行删除。

其他类似问题